شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان مطلبی است که در این مقاله با جزئیات به آن پرداخته ایم. آلمان از گذشته تا به امروز یکی از مقاصد پرطرفدار مهاجران بوده است. این کشور به جهت داشتن فرصتهای شغلی بسیار، شرایط تحصیلی رایگان حتی به زبان انگلیسی و شرایط آب و هوایی به نسبت مناسب خود، یکی از گزینههایی است که بسیاری از جوانان به آن فکر میکنند. دومین اقتصاد مهم دنیا موجب شده تا شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان تسهیل پیدا کرده و بنابر شرایط و تخصص متقاضیان بتوان راهی پیدا کرد.
این کشور پس از امریکا دارای بالاترین پذیرش مهاجرتی شغلی است و برای افزایش این سیاست، سیاستمداران آلمانی هرساله راهکاری مؤثر را بر میگزینند. ارائه امکانات و خدمات رفاهی مناسب به مهاجران کاری که اقدام به پرداخت مالیات میکنند، تقریباً همتراز با افراد بومی بوده و از شرایطی مشابه برخوردار هستند. در این مقاله قصد داریم در مورد بزرگترین و فعالترین اقتصاد اروپایی صحبت کنیم و به رنج سنی متقاضیان شغلی به این کشور بپردازیم. در ادامه با ما همرا باشید.
شرایط سنی مهاجرت به کشور فرصتهای شغلی
در این مبحث به سوالاتی پاسخ میدهیم که شاید پرتکرارترین اما مهمترین پرسشهایی است که متقاضیان از ما میپرسند. اینکه امکانات زندگی در آلمان برای طیف سنی مشخص چگونه است؟ یا شروط سنی جذب در بازارهای آلمانی تا چه رنجی را در بر میگیرد؟ مهاجرت زیر ۱۸ سال به آلمان چگونه است؟
امکان تحصیل همزمان با کار وجود دارد یا برای صدور ویزای جاب آفری نیازمند رعایت محدودیت سنی خاصی هستیم؟ شاید بهتر باشد پیش از پاسخگویی به اینگونه سوالات قدری با آلمان و فرهنگ حاکم بر آن شویم تا بتوانیم درک بهتری از زندگی و گرفتن شغل مورد نظر در آلمان داشته باشیم.
آلمان، کشوری مغرور و مستقل اما راهگشا
این سرزمین اروپایی در مرکز و غرب قاره سبز واقع شده و دارای همسایگان کوچک و بزرگی از جمله فرانسه، دانمارک، بلژیک، چک، لهستان و هلند است. به نسبت سایر کشورهای اروپایی، مساحت قابل توجهی داشته و از سیزده ایالت منطقهای و سه ایالت شهری تشکیل شده است. زبان آلمانی، اصلیترین راه ارتباطی در این کشور است که به شکل فزایندهای در سایر کشورهای حوزه اروپا همچون سوئیس، اتریش، دانمارک، هلند و … با پایه زبان Deutsch نیز صحبت میشود.
یکی از مهمترین شرایطی که یک مهاجر را میتواند سریعتر وارد بازار کار آلمان کند، تسلط او بر این زبان است. داشتن مدرک B1 میتواند سندی مناسب برای اثبات توانایی داوطلبان شغلی محسوب شود. گرفتن این مدرک به خصوص برای افرادی که به شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان فکر میکنند، ضروری است. حتی برای گرفتن کارت اقامت آلمان نیز لازم است این مدرک گرفته شده و ارائه گردد. آلمان کشوری پیشرفته و پرقدرت محسوب شده که از رشد اقتصادی بالایی برخوردار است. تمامی این عوامل دست به دست هم دادهاند تا از این کشور سکوی پرتابی پرموفقیت برای مهاجران و متقاضیان شغلی بسازند.
تاثیر شروط سنی بر مهاجرت متقاضیان به کشور آلمان
بی شک آلمان یکی از کشورهایی است که از گذشته تا کنون برای مهاجران ایرانی جذابیت بالایی داشته است. اقتصاد فعال، سیستم آموزشی و دانشگاهی کمهزینه و حتی رایگان، استفاده از امکانات و رفاهیات جامعه شهری و در نهایت جذب مناسب در مشاغل تعریف شده این کشور، از مهمترین دلایل این رغبت است. عملکرد بالای اقتصادی دولت آلمان موجب شده این کشور یکی از قویترین قطبهای صنعتی جهان به شمار رود. همین امر بسیاری از مهاجران در سراسر دنیا را به زندگی در این سرزمین تشویق میکند.
از نکات بسیار مهم در سیاستگذاری آلمانیها بالأخص در زمینه شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان، تسریع روند جابهجایی مهاجران شغلی به این کشور است. قوانین شغلی بسیار منظم بوده و کارمندان، بازنشستگان و حتی شاغلین مشاغل آزاد از پشتیبانی مناسب قانون کار بهرهمند خواهند بود. یکی از این موارد رعایت شروط سنی در شغل بر حسب نوع آن و توانمندیهای مورد نیاز آن شغل است. افراد متقاضی مهاجرت به آلمان لازم است به قوانین و شرایط سنی شغل درخواستی خود توجه کنند. در غیر اینصورت امکان دارد ویزای شغلی برای آنان صادر نشود.
روشهای مهاجرت به آلمان به صورت شغلی
گفتیم که از جمله شروط سنی متقاضیان شغلی جهت مهاجرت به آلمان، توجه به نوع مشاغل درخواستی است. با توجه به درصد بسیار پایین بیکاری در آلمان، مشاغل تخصصی و غیرتخصصی بسیاری در این راستا تعریف شده است. نیاز به انواع نیروی ماهر بالا بوده و امکان مهاجرت تقریباً برای بسیاری از رشتهها وجود دارد. آنچه برای متقاضیان شغلی ایرانی بسیار اهمیت دارد امکان گرفتن جاب آفر از کارفرمای آلمانی یا یافتن شغل پس از اتمام تحصیلات در خاک آلمان است.
با وجود این در رشتههایی با نیازمندیهای علمی بالاتر توجه به شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان بالاتر است. طبیعی است که نیاز به نیروی دارای تحصیلات آکادمیک با شرایط سنی خاصی همراه بوده و مستلزم رعایت پیشنیازهایی است. از سوی دیگر این سنجش سختگیرانه موجب شده تا افرادی با اولویت بالاتر به شغل مورد نظر دست پیدا کنند. در مقابل ویزاهای جستجوی کار یا جاب سیکری هم وجود دارد که به متقاضیان فرصتی محدود جهت یافتن شغل مورد نظرشان را میدهد.
این ویزا از آن جهت مهم است که شخص میتواند به داخل خاک آلمان وارد شده و به شکلی حضوری به دنبال کار و مصاحبه با کارفرماهای مختلف باشد. البته این زمان محدود بوده و در حدود شش تا یکسال است اما با توجه به تغییر قوانین و شرایط خاص تحریم، پیش از درخواست لازم است از برقراری آن برای متقاضیان ایرانی مطمئن شد.
شرط سنی صدور ویزای کار کشور آلمان
کلیه قراردادهای کاری در آلمان زیر نظر وزارت کار این کشور است. کلیه قراردادها مشمول قانون کار شده و به همین علت دارای سقفی از محدودیتهای سنی است. در صورتیکه متقاضی اقدام به درخواست ویزای شغلی از سفارتخانه آلمان کند، لازم است به این نکته توجه کند که به صورت عمده این قانون، استخدام افرادی با رنج سنی زیر چهل سال را تقبل میکند.
این بدان مفهوم است که اگر فرد در ابتدای مسیر شغلی خود قرار داشته و تجربه قبلی شغلی در این زمینه نداشته باشد، نباید سنش از چهل سال تجاوز کند. از دیگر شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان آن است که برای گرفتن شغل به روش پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما، لازم است صاحب بیزینس این نکته را متعهد شود که شخص پیشنهادی دارای پیششرطهای مورد نیاز از جمله رعایت سن و سال است.
اما اگر کاندیدای مورد نظر دارای تجارب قبلی باشد این رنج سنی قابلیت افزایش تا پنجاه سال را نیز داراست. از آن جهت که سن استراحت و بازنشستگی از مشاغل در قوانین کاری آلمان شصت سال تمام است، بهتر است برای روش مهاجرت کاری جاب آفری، فرد پیشنهادی از هجده سال کمتر و از پنجاه سال بیشتر نداشته باشد. به طور کلی بهترین سن برای مهاجرت کاری از ۳۰ سالگی تا ۵۰ سالگی است.
شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان با مبنای تحصیلی
بسیاری از جوانان جویای کار و مهاجرت به آلمان، بهترین راه را ادامة تحصیل در خاک این کشور میدانند. از آنجاییکه برای گرفتن پذیرش تحصیلی در دانشگاههای آلمانی نیز نیازمند رعایت شرط سنی هستند، لازم است به این نکته کاملاً دقت کنند. بهعنوان مثال حداکثر پذیرش سنی برای مقطع کارشناسی دانشگاههای آلمانی حداکثر ۲۳ سال است. حتی این قانون برای رشتههای پزشکی یا کار همزمان با تحصیل نیز به همین شکل است.
در صورتیکه متقاضی مهاجرت بخواهد به روش تحصیلی در مقاطع پیشرفتهتر عمل کند، نیاز است تا ۲۷ سالگی درخواست خود را برای مقطع ارشد و تا ۳۵ سالگی برای مقطع دکترا ارائه دهد. اگرچه این سن برای سایر مقاطع همچون پست دکترا قابل افزایش است اما بهتر از چهل سال تجاوز نکند. به تبع این قانون شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان نیز تحت تاثیر قرار گرفته و برای افرادی که در خاک همین کشور تحصیل کردهاند، جذب راحتتری پیشبینی میشود.
رنج سنی مهاجرت شغلی به آلمان با امکان سرمایهگذاری در بیرینسهای خصوصی
یکی دیگر از راههای مهاجرت به کشور آلمان، آن هم از طریق اخذ ویزای قانونی، ایجاد کارآفرینی و سرمایهگذاری در حوزههای خصوصی، نوآوری و شرکتهای دانشبنیان است. در صورتیکه متقاضی دارای سرمایهای مناسب بوده و بتواند شرکتی هدفمند با سیاستهای دولت آلمان تأسیس کند، میتواند موفق به گرفتن ویزای آلمان،کارت اقامت این کشور و در نهایت شهروندی آلمانی شود. ثبت شرکت باید فعال بوده و بتواند تعداد مشخصی از نیروهای کار آلمانی و مهار را زیر پوشش خود قرار بدهد.
به پرداخت حقوق و مالیات بینجامد و بتواند سالانه حداقل سقف افزایش سرمایه را داشته باشد. چنین شرکتی ورشکسته نبوده و میتواند به شکلی حقیقی در بازار اقتصادی آلمان به کار خود ادامه دهد. شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان از طریق ثبت شرکت و سرمایهگذاری دارای محدودیت سنی حداقلی است. این رنج از هجده سال تمام شروع شده و خوشبختانه به سقف سنی خاصی اشاره نمیکند. بدین ترتیب امکان سرمایهگذاری شغلی تا هر میزان سن برای متقاضیان وجود دارد.
امکان مهاجرت حرفهای و شغلی برای گروههای هنری و ورزشی
بسیاری از افراد در حوزههای هنری و ورزشی، به خصوص آن دسته که دارای مدالی در سطح بینالمللی باشند، امکان مهاجرت شغلی به کشور آلمان را پیدا خواهند کرد. در واقع این طیف از متقاضیان بر عموم مردم ارجعیت داشته و میتوانند دولت آلمان را جهت اخذ پذیرش اقامت و ورود به خاک این کشور متقاعد کنند. وجود رزومهای مشخص و درخشان این کمک را به مهاجران میکند تا از بند شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان استفاده کرده و توانایی خود را اثبات کنند.
در چنین شرایطی امکان مهاجرت برای ورزشکار و هنرمند وجود داشته اما مسیر طی شده مانند سایر متقاضیان خواهد بود. رنج سنی رعایت شده نیز بسته به شغل مورد نظر متفاوت بوده و بسته به فدراسیون ورزشی کشور آلمان یا انجمن هنرمندان شهرهای مختلف آلمان دارد. به تبع افزایش تجارب کاری، بر این سن افزوده شده و ممکن است از محدودهای قبل از هجده سال تا سنین بالا را در بر بگیرد.
انواع دیگر مهاجرت شغلی به آلمان با پیششرطهایی متفاوت
متقاضیان بسیار دیگری نیز هستند که از طریق روشهای غیرمتعارف سعی در ورود به آلمان و اخذ فرصتهای شغلی میکنند. در این میان امکان ازدواج با فردی آلمانی یا غیرآلمانی دارای پاسپورت این کشور است که برای برخی آسانتر است. اگرچه اقدام به این روشها نیازمند رعایت اصول قانونی و اخلاقی است، اما فرصت ورود به خاک کشور آلمان و دریافت شغل مورد نظر را ایجاد میکند.
رنج سنی ازدواج در آلمان از هجده سال تمام شروع شده و به سن خاصی ختم نمیشود؛ اما ورود به مشاغل مورد نظر مشمول قوانین کاری این کشور میشود؛ به همین علت است که شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان حتی با ازدواجهای سوری یا واقعی نیز تحت تاثیر قوانین جدی و کامل آلمانی قرار خواهد گرفت.
کار در آلمان
آلمان، کشور اروپایی با اقتصادی قدرتمند و سطح کیفی بالا برای زندگی می باشد که مدت ها است مورد توجه بسیاری از افراد مهاجر چون مهاجرین ایرانی قرار گرفته است. از آنجا که این کشور به شدت با کمبود نیرو متخصص جوان و همچنین جمعیتی کهن سال روبرو است، بهترین راه مهاجرت به آلمان، مهاجرت از طریق کار به این کشور است.
کشور آلمان همانند سایر کشورهای اروپایی دارای قوانین جذب نیروی کار مدونی است. به منظور رعایت شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان لازم است کلیه مهاجران و متقاضیان جذب شغلی به این کشور، محدوده سنی مناسبی را در نظر بگیرند. بدین ترتیب برای کلیه افراد با پیشزمینه تحصیلات دانشگاهی، رنج سن ۲۵ تا ۴۵ سال مناسب بوده و قابل قبول است. از سوی دیگر برای افرادی که قصد ادامه تحصیل ندارند و ترجیح میدهند در مشاغل فنی و خدماتی مشغول به کار شوند، این قانون از ۱۸ سال تا ۴۰ سال را در بر میگیرد.
افزایش سن با میزان سالهای تجربه مترادف بوده و میتواند به آن افزوده شود. در این حالت و در صورتی که کارفرما نامه نیاز به جذب نیرو به صورت جاب آفری را بدهد، این رنج سنی تا ۵۰ سال تمام یا حتی بیشتر هم شامل میشود. شرایط تحصیل در مقاطع علمی و دانشگاهی بالاتر نیز بر انعطافپذیری این قانون میافزاید. بهطوریکه برای متقاضیان دورههای دکترا و پست دکترا تا ۴۰ سال را نیز شامل میشود. امیدواریم این مقاله توانسته باشد برخی از سوالات شما عزیزان را پاسخ دهد. خوشحال میشویم در مقالات مهاجرتی آتی با ما همراه باشید.
کشور آلمان به دلیل کاهش رشد جمعیت و همچنین کمبود نیروی جوان برای بسیاری از شغلهای مورد نیاز این کشور از مهاجران مشتاق به کار استفاده میکند. داشتن مهارتهایی مانند سطح زبان متوسط، مدرک تحصیلی و دعوتنامه از سمت کارفرما برای دریافت ویزای کاری جزو مدارک مهم و ضروری محسوب میشوند. دولت آلمان برای افرادی که مدرک زبان ندارند هم شرایط مهاجرتی متعددی فراهم کرده تا همه اقشار جامعه بتوانند برای دریافت ویزای کاری اقدام کنند. در این مقاله شرایط دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان را بررسی میکنیم.
کشور آلمان برای ورود مهاجران جویای کار سیاستهای متعددی فراهم کرده تا علاقهمندان به زندگی و کار در این کشور به رویای خود برسند. یکی از این سیاستهای مورد توجه، آوسبیلدونگها هستند. آوسبیلدونگ یک دوره آموزشی جامع مهارتی است که افراد پس از گذراندن آن وارد بازار کار میشوند. یکی از مهارتهایی که در این دورهها آموزش داده میشود، دوره آوسبیلدونگ آرایشگری است. آوسبیلدونگ آرایشگری در آلمان برای افرادی که علاقهمند به حرفه زیبایی و آرایشگری هستند، موقعیت مناسبی برای یادگیری و کسب درآمد از این حرفه هنری محسوب میشود. در این مقاله شرایط و مدارک مورد نیاز برای شرکت در این دوره را بررسی میکنیم.
برای دریافت ویزای آلمان با دعوت نامه، تنها داشتن این نامه کافی نیست. سفارت آلمان شرایط شغلی، مالی و انواع مدارک لازم برای ویزای آلمان با دعوتنامه را بهدقت بررسی میکند تا از بازگشت شما به کشور، پس از پایان مدت ویزا اطمینان حاصل کند. دعوتنامه میتواند از سوی خانواده، دوستان، شرکتها یا برگزارکنندگان نمایشگاهها صادر شود و باید شامل مشخصات دقیق، مدت اقامت، تعهدات مالی و هدف سفر شما باشد. شما باید مدارک هویتی، مالی، شغلی و بیمه مسافرتی معتبر داشته باشید و تمکن مالی و گردش حساب مناسب را ارائه دهید. در این مقاله، شرایط و مدارک لازم و دلایل ریجکتشدن این نوع ویزا را بررسی میکنیم.
اقتصاد فعال و قدرتمند – سیستم آموزشی و دانشگاهی کمهزینه و حتی رایگان – استفاده از امکانات و رفاهیات جامعه شهری – جذب مناسب در مشاغل تعریف شده
2شرط سنی صدور ویزای کار کشور آلمان به چه صورت است؟
کلیه قراردادهای کاری در آلمان زیر نظر وزارت کار این کشور است . کلیه قراردادها مشمول قانون کار شده و به همین علت دارای سقفی از محدودیتهای سنی است. در صورتیکه متقاضی اقدام به درخواست ویزای شغلی از سفارتخانه آلمان کند، لازم است به این نکته توجه کند که به صورت عمده این قانون، استخدام افرادی با رنج سنی زیر چهل سال را تقبل میکند.
3کدام روش مهاجرت کاری به آلمان دارای کمترین محدودیت سنی است؟
شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان از طریق ثبت شرکت و سرمایهگذاری دارای محدودیت سنی حداقلی است. این رنج از هجده سال تمام شروع شده و خوشبختانه به سقف سنی خاصی اشاره نمیکند.
با سن 31 سال میشه برای کارشناسی در آلمان اقدام کرد؟
سلام وقتتون بخیر .
باید شرایطتون رو دقیق ارزیابی کنیم اما گپ تحصیلیتون زیاده .