معمولاً کسبوکارهای نوآورانه، فناوریمحور، تولیدی، گردشگری و خدماتی شانس بیشتری دارند. کشورهایی مثل کانادا و انگلیس روی کسب و کارهای نوآورانه تمرکز بیشتری دارند.
مهاجرت از طریق کارآفرینی
چگونه برای اخذ ویزای کارآفرینی اقدام کنیم؟
ویزای کارآفرینی یکی از بهترین روشهای مهاجرت برای افرادی است که قصد راهاندازی یا مدیریت یک کسبوکار در خارج از کشور را دارند. با دریافت این ویزا، امکان اقامت، اشتغال، و در بسیاری از کشورها، مسیر اخذ اقامت دائم و شهروندی هموار میشود.
انتخاب کشور مقصد
کدام کشورها ویزای کارآفرینی میدهند؟
امروزه، بسیاری از کشورها در سراسر جهان به منظور جذب سرمایهگذاری خارجی و تقویت اقتصاد خود، برنامههای ویژهای برای جذب کارآفرینان در نظر گرفتهاند. این برنامهها که تحت عنوان "ویزای کارآفرینی" شناخته میشوند، به افراد واجد شرایط اجازه میدهند تا با راهاندازی یا توسعه کسب و کار خود در کشور مورد نظر، اقامت دائم یا موقت آن کشور را کسب کنند.
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
پس از ورود به کانادا، کارآفرینان باید کسب و کار خود را طبق طرح ارائه شده راهاندازی و مدیریت کنند و در صورت موفقیت، میتوانند برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند.
مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی
برای اخذ ویزای کارافرینی آلمان ارائه یک طرح تجاری جامع و قابل اجرا که پتانسیل موفقیت در بازار این کشور را نشان دهد، ضروری است. این طرح باید شامل جزئیاتی مانند ایده کسب و کار، تحلیل بازار، استراتژیهای بازاریابی، و پیشبینیهای مالی باشد.
مهاجرت به امارات از طریق کارآفرینی
دولت امارات با ارائه برنامههای متنوع و تسهیلات ویژه، از کارآفرینان خارجی استقبال میکند. با این وجود علاوه بر ارائه طرح کسب و کار، متقاضیان باید توانایی مالی خود را برای تأمین هزینههای اولیه کسب و کار و زندگی در امارات نشان دهند.
مراحل اخذ ویزای کارآفرینی
فرآیند دریافت ویزای کارآفرینی شامل چندین مرحله از جمله تدوین طرح تجاری، دریافت تأییدیه اقتصادی، ثبت شرکت و ارسال درخواست ویزا است. مدت زمان این فرآیند معمولاً بین ۶ تا 20 ماه متغیر بوده و به قوانین کشور مقصد، نوع کسبوکار و سرعت بررسی مدارک بستگی دارد.
تهیه بیزینس پلن جامع و مستند شامل مدل درآمدی، پیشبینی مالی و تأثیر اقتصادی، و ارائه آن به سازمانهای اقتصادی کشور مقصد.
ارزیابی طرح تجاری توسط اتاقهای بازرگانی، سازمانهای سرمایهگذاری یا ایالتهای پذیرنده و دریافت نامه تأییدیه رسمی.
انتخاب نوع شرکت (سهامی، مسئولیت محدود و غیره)، ثبت آن در مراجع رسمی، دریافت مجوزهای کسبوکار و شماره مالیاتی.
تهیه مدارک هویتی، مالی، سوءپیشینه، تمکن مالی، تجربه مدیریتی و ارسال درخواست ویزای کارآفرینی به اداره مهاجرت کشور مقصد.
ارزیابی مدارک مالی و تجاری، اعتبار بیزینس پلن و سوابق مدیریتی توسط اداره مهاجرت و انجام مصاحبه حضوری یا آنلاین در برخی کشورها.
ارائه گواهی سلامت پزشکی و بررسی سوابق کیفری و امنیتی متقاضی و اعضای خانواده برای صدور ویزا.
دریافت ویزای کارآفرینی و اجازه اقامت، ورود به کشور مقصد و آغاز مراحل راهاندازی یا توسعه کسبوکار.
تجربه مشتریان
به جمع بیش از 200 تجربه مهاجرت موفق در هرمس اپلای بپیوندید
سوالات متداول
بله، بیشتر کشورها حداقل ۲ تا ۵ سال سابقه مدیریت کسبوکار یا مالکیت شرکت را بهعنوان یکی از شرایط اصلی در نظر میگیرند.
در بسیاری از کشورها، مانند برنامه کارآفرینی کانادا و ویزای نوآوری استرالیا، تأییدیه از نهادهای اقتصادی یا مراکز سرمایهگذار ضروری است.
در برخی کشورها مانند امارات و پرتغال، امکان ثبت شرکت و راهاندازی کسبوکار قبل از اخذ ویزا وجود دارد، اما در کشورهایی مثل کانادا و استرالیا ابتدا باید ویزا دریافت شود.
بله، اغلب کشورها از دارندگان ویزای کارآفرینی میخواهند گزارشهای مالی، تعداد استخدامیها و میزان پیشرفت کسبوکار را در بازههای مشخص ارائه دهند تا واجد شرایط اقامت دائم شوند.
امروزه مسئله مهاجرت به کشورهای توسعه یافته نسبت به گذشته به میزان بیشتری مشاهده میشود. راههای زیادی برای مهاجرت به کشورهای مختلف وجود دارد که یکی از بهترین آنها کارآفرینی نام دارد. البته باید به این نکته اشاره کرد که این نوع مهاجرت برای افراد دارای تمکن مالی گزینه مناسبی است. طبق قوانین مهاجرتی تنها کسانی اجازه اخذ ویزای کار آفرینی کشورهای مختلف را دارند که یک طرح اقتصادی مناسب به سفارت ارائه دهند. کسانی که موفق به اخذ ویزای کشورهای مختلف از طریق کارآفرینی شوند، اجازه اخذ اقامت دائم و شهروندی آن کشور را نیز خواهند داشت. این مقاله تمام مواردی را که درباره ویزای کار آفرینی باید بدانید به طور کامل توضیح میدهد.
ارزش و اعتبار ویزای کارآفرینی کشورهای مختلف
متقاضیان برای مهاجرت به کشورهای دیگر باید با توجه به اهداف خود و توقعاتی که از این کار دارند، روش مناسبی را انتخاب کنند. ایجاد کسبوکار جدید یکی از بهترین روشهایی است که برای دریافت ویزای کشورهای مختلف به شدت مورد استفاده قرار میگیرد. ارزش و اعتبار ویزای کار آفرینی به حدی بالا است که به متقاضیان اجازه میدهد پس از مدتی اقامت دائم و حق شهروندی کشور مورد نظر را دریافت کنند. همچنین متقاضیان با دریافت این ویزا میتوانند به آسانی به بسیاری از کشورهای دنیا سفر کرده و از مزایای آن استفاده کنند.
شرایط دریافت ویزای کار آفرینی
ویزای کار آفرینی یکی از معتبرترین انواع ویزا است که اخذ آن مزایای زیادی را برای افراد به دنبال دارد. البته دریافت ویزای کشورهای مختلف از طریق کارآفرینی نیازمند برخورداری از شرایط مختلفی است. این نوع ویزا تنها سه سال اعتبار داشته و پس از پایان آن به مدت ۲ سال نیز قابل تمدید است. مواردی که در ادامه به آنها اشاره شده است شرایط لازم برای دریافت این نوع ویزا را توضیح میدهد.
برخورداری از تمکن مالی بالا
• برخورداری از سطح زبان انگلیسی مناسب
• سن بالای ۱۶ سال
• برخورداری از طرح اقتصادی عالی
• نداشتن سابقه کیفری
• تطابق طرح اقتصادی با آرمانهای جامعه
بهترین کشورها برای کارآفرینی
همان طور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم یکی از بهترین راهها برای مهاجرت به کشورهای دیگر، کارآفرینی است. در این روش متقاضیان باید یک طرح اقتصادی خوب که با قوانین کشور مورد نظر تطابق دارد به سفارت ارائه دهند. یکی از موارد مهمی که متقاضیان برای اخذ ویزای کار آفرینی باید به آن توجه کنند، انتخاب کشوری ایدهال برای هدف فوق است. در حال حاضر کشورهای زیادی در دنیا برای ایجاد شغل جدید وجود دارند که تنها برخی از آنها به دلیل برخورداری از شرایط اقتصادی مناسب گزینه بهتری به حساب میآیند.
موارد زیر بهترین کشورهای دنیا را برای ایجاد کسبوکار جدید نام برده است.