کشور آلمان یکی از کشورهای مهاجرپذیر به خصوص در سالهای گذشته است. سالانه تعداد زیادی از مهاجران، متقاضی ویزای پیوست آلمان هستند. تعداد زیادی از مهاجران سالانه ایران را به مقصد کشور آلمان ترک میکنند، اما رفتن به کشورهای اتحادیه اروپا ساده نخواهد بود و باید شرایط به خصوصی را داشته باشید. به طور کلی، اگر شما عضو اتحادیه اروپا نباشید و مایل به ورود و پیوستن به کشورهای عضو این اتحادیه باشید، نیاز به ویزا خواهید داشت. اعضای خانواده شهروندان کشورهای غیر اروپایی که اجازه اقامت یا ویزا را دارند، میتوانند به آنها در کشور مقصد بپیوندند. برای ورود به آلمان و پیوستن به اعضای خانواده نیاز به یک نوع ویزای الحاق به خانواده آلمان دارید. در این مقاله میخواهیم شرایط و مدارک دریافت ویزای پیوست به همسر برای همسر و فرزندان را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
شرایط همسران برای اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان
اگر شما در اتحادیه اروپا دارای همسری هستید که ازدواجتان به صورت رسمی ثبت شده، فرزندی دارید که از یک شهروندان آلمانی است و یا پدر و مادر یک فرزند آلمانی هستید، به شما اجازه اقامت داده خواهد شد. اما همان طور که گفته شد، پیوستن همسر و یا فرزند به خانواده دارای شرایطی است، به این معنی که شخصی که میخواهید به او بپیوندید، باید شرایط زیر را داشته باشد:
- اجازه اقامت
- اتاق کافی در خانه خود برای اقامت شما
- منبع مالی کافی برای تأمین هزینههای شما
اگر میخواهید به همسر خود بپیوندید، به مهارتهای اولیه زبان آلمانی در حد A1 نیاز دارید و همچنین سن هر دوی شما باید بالای 18 سال باشد.
شرایط فرزندان برای اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان
اگر کودکان زیر 16 سال سن داشته باشند، بدون هیچ پیش شرطی حق ورود به کشور مقصد را خواهند داشت. اگر سن آنها بین 16 و 17 باشد، زمانی میتوانند به والدین یا سرپرستان قانونی خود بپیوندند که سطح زبانی آلمانی بالایی داشته باشند (C1). اگر این شرایط وجود داشته باشد، آنگاه میتوانند ویزا را دریافت کنند.
شرایط درخواست ویزای پیوستن همسر در آلمان
در ابتدا باید فرم درخواست خود را به سفارت آلمان در ایران واقع در چهار راه استانبول ارسال کنید. همچنین باید قادر به ارائه حداقل اطلاعات به زبان آلمانی باشید. این گفته به این معنا است که بتوانید خود را معرفی کرده، فرم پر کنید و یا به سؤالات ساده پاسخ دهید.
با شرایطی که در بخش شرایط همسران گفته شد و شرط عدم یادگیری زبان آلمانی به دلیل مشکلات جسمی و روحی از یادگیری زبان آلمانی معاف خواهید بود.
اگر همسر شما قبلاً در یک کشور عضو اتحادیه اروپا زندگی کرده باشد و معافیت مالی داشته باشد و یا در سالی که در آلمان بوده است، کارمند سفارت بوده باشد، نیز نیازی به یادگیری زبان آلمانی نخواهید داشت. عضو خانواده برای پیوست باید گذرنامه معتبر داشته باشد و همچنین هویت فرد نیز باید مشخص باشد.
حضور در آلمان
اگر توانستید وارد خاک آلمان شوید، باید خود را در دفتر ثبت نام اقامت و سازمان بیگانگان ثبت کنید. در این بین، باید اسنادی مثل پاسپورت، شناسنامه، گواهی ازدواج و گواهی مالیاتی و قراردادهای اجاره را تحویل دهید.
سایر اعضای خانواده
بستگان دیگری مانند خواهر، برادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ، عمو و دایی و خاله و عمه زمانی میتوانند به شما بپیوندند که یک مشکل استثنایی وجود داشته باشد. برای مثال، مادر بزرگی که به تنهایی زندگی میکند و نیاز به مراقبت و خدمات دارد و امکان ارائه آن وجود ندارد، این امکان وجود دارد که پرونده این شخص وارد مرحله ارزیابی شود.
وقت سفارت
در حال حاضر، وقت پیوست به خانواده و ازدواج حدود ۱۰ تا ۱۲ ماه است و بستگی به شرایط دارد. هرچند این مدت زمان از صف انتظار تحصیلی کمتر بوده، ولی فرصت مناسبی است که شما مهارتهای زبانی خود را تقویت کنید. در سایت سفارت آلمان میتوانید برای دریافت وقت اقدام کنید.
شما میتوانید از مشاوران مؤسسه مهاجرتی هرمس اپلای در زمینه ویزای پیوست مشاوره دریافت کنید. همچنین میتوانید با تکمیل فرم مشاوره مهاجرت موجود در وبسایت منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
هزینه اخذ ویزای همراه در کشور آلمان
پس از این که برای ویزای پیوست به خانواده آلمان درخواست دادید، سفارت وقتی را برای مصاحبه با شما تعیین میکند. زمانی که به سفارت مراجعه میکنید باید یک سری هزینهها برای دریافت ویزا بپردازید. نمیتوان هزینه یکسانی را برای ویزاهای مختلف آلمان در نظر گرفت اما باید در نظر داشته باشید که هزینه ویزاهای اروپا به خصوص کشور آلمان نسبت به کشورهای آمریکایی بسیار کمتر است.
معمولاً هزینههای اخذ ویزای پیوست آلمان متغیر است و به عواملی مانند نوع ویزا، مدت اعتبار و دسته بندی ویزای مورد درخواست بستگی دارد. این هزینهها ممکن است شامل هزینه مدارک و اسناد مورد نیاز، هزینه پرداختی به سفارت یا مراکز مربوطه، هزینه مصاحبه (در صورت لزوم) و هزینه پرداختی به دولت برای صدور ویزا باشد. برای اطلاعات دقیقتر و دریافت معلومات جزئیتر در مورد هزینههای ویزای پیوست به همسر بهتر است به سایت رسمی سفارت یا مراکز مهاجرتی مراجعه کنید.
اگر بخواهید تنها برای مسافرت به آلمان بروید، باید حدود 80 یورو هزینه به سفارت پرداخت کنید و اگر قصد اخذ اقامت طولانی مدت و مهاجرت به این کشور را داشته باشید، باید 75 یورو بپردازید. البته هزینه ویزا برای بزرگسالان و کودکان متفاوت است و برای کودکان باید تنها 35 یورو هزینه پرداخت کنید. البته باید توجه کنید که هزینه پرداخت شده به هیچ عنوان به شما پس داده نمیشود و اگر به هر دلیلی نخواهید از کشور خارج شوید، پولی به شما داده نمیشود. در کل میتوان گفت هزینههای مربوط به اخذ این ویزا زیاد بالا نیست و شما میتوانید به راحتی با هزینه بسیار کمی این ویزا را دریافت کنید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای پیوست خانواده در کشور آلمان
برای این که بتوانید خانواده خود را در کشور آلمان به همراه داشته باشید، باید یک سری مدارک را به سفارت تحویل دهید. دقت داشته باشید که مدارک را به طور کامل آماده کنید؛ زیرا ناقص بودن این مدارک ممکن است باعث رد شدن ویزای شما شود. توجه کنید که تمامی مدارک شما باید به زبان آلمانی به صورت رسمی ترجمه شده باشند. در ادامه این مدارک را با هم بررسی میکنیم:
- ارائه پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار 6 ماهه
- فرم تکمیل شده مربوط به درخواست ویزای پیوست آلمان
- دو عدد عکس در سایز پاسپورت با زمینه سفید برای اخذ ویزای پیوست به خانواده آلمان
- مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی
- ارائه بیمه نامه مربوط به مسافر
- یک گواهی که نشان دهنده تمکن مالی شما است (رسید بانکی مربوط به گردش حساب در 3 ماه گذشته)
- ارائه یک عدد دعوت نامه از طرف اعضای درجه یک خانواده در کشور آلمان
- ارائه یک سند مبنی بر داشتن محل برای اقامت
- دارا بودن مدرک زبان آلمانی A1
- ارائه سند ازدواج که نشانه اثبات وضعیت تأهل فرد است
همچنین اگر میخواهید فرزندانتان را نیز به همراه خود به این کشور ببرید، باید مدارک هویتی او را در اختیار سفارت قرار دهید. همچنین شما باید یک گواهی مبنی بر ملیت فرزندتان نیز در اختیار داشته باشید. علاوه بر آن، ارائه یک نامه مبنی بر تأییدیه حق حضانت به والدین را نیز نیاز خواهید داشت.
اشتغال و درآمد در آلمان
وضعیت اشتغال و درآمد در آلمان بصورت آماری در این مقاله بیان شده است. اگر تابحال به مهاجرت به آلمان فکر کرده اید این مقاله می تواند اطلاعات خوبی به شما بدهد.
سخن آخر
در این مطلب سعی کردیم شما را با نحوه اخذ ویزای پیوست به همسر آشنا کنیم. شما میتوانید به راحتی همسر و فرزندان خود را به همراهتان به این کشور بیاورید، البته برای این کار باید حدود ۱ سال از زمان اقامت شما در این کشور گذشته باشد و فرزندانتان نیز زیر ۱۸ سال باشند. شما از طریق مؤسسه هرمس اپلای میتوانید اقدام به اخذ ویزای پیوست آلمان پیوست کنید. این مؤسسه با استفاده از وکلای با تجربه خود بهترین و سریع ترین روش ویزای الحاق به خانواده آلمان را برای شما انتخاب میکند.
سلام من همسرم دوسال المانه والان من باید وقت بگیرم برای الحاق خانواده
بلد نیستم فرم ثبت نام از کجا باید دانلود کنم مممنون میشم راهنمایی کنید
سلام زهرا عزیز وقتتون بخیر
توی خود وبسایت سفارت آلمان یه بخشی رو داره که به بخش دانلود فرم ها مربوط هستش و حنی اگر دانلود فرم های سفارت آلمان هم توی گوگل سرچ کنید اون صفحه رو لینکش رو به شما میده و شما میتونید که فرم الجاق خانواده رو از اون صفحه فایل پی دی اف رو دانلوذ کنید و برای خودتون پر کنید.
خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی درگیر این موضوع شدم
چندین بار ایمیل زدم که من اشتباه زدم و نوبتم را برگردانید اما جواب ایمیلم را ندادن
سلام ،من برای ویزای پیوست به همسر اشتباه لینک لغو را در ایمیل اولیه زدم و بعد از ۷ ماه هنوز جواب ندادن که در لیست سفارت هستم یا خیر چکار کنم
سلام وقتتون بخیر
شما برای کدام کشور اقدام کردین؟
سلام بنده میخوام برای سفر به آلمان بتونم دخترم ک 7ساله نتونستم ببینمشویزای شیگن بگیرم برای مدتی سفر کنم تا مدتی برای دیدار
سلام روزتون بخیر
متاسفانه توریستی ما اقدام نمی کنیم.
سلام من برای پیوست به همسرم وقت گرفتم شش ماه گذشته الان دچار بیماری قلبی شدم میتونم وقت سفارت رو دوباره بگیرم که زودتر بهم وقت داشته باشه و لطفا شرایط رو بفرمایید چه مدارکی احتیاج هست ممنون
سلام روزتون بخیر
در این زمینه فعالیتی نداریم.
سلام من برای پیوست بر خانواده وقت ملاقات گرفتم از سفارت از یک سال گذشته ولی وقت ملاقاتم معلوم نیست حدود چقدر وقت معلوم می شود ؟
سلام براتون ایمیل زده میشه.
سلام من نیما محمد پور از اردبیل من سربازم در مرزبانی و می خواهم خدمتم تموم شد برم آلمان پیشه یه خانواده خوب سن من ۲۰سال نشده یعنی هنوز ۱۹ساله هستم آیا می تونید برایم کمک کنید من از پدرم جدا شم برم یه پدر مادری که خیلی دوستم داشته باشن و المانی باشند من از ۳سالگی مادر تلاغ هستم و خیلی علاقه دارم یه مادر داشته باشم که منو دوستم داشته باشه ب غیر از مادر خودم اگه بشه خیلی خوب میشه کد ملی من ۲۶۲۰۵۸۵۴۶۵نیما محمد پور خلخالی و تک فرزند هم هستم شماره من ۰۹۱۰۸۶۸۳۴۵۴
سلام وقتتون بخیر
متاسفانه ما برای شرایط شما خدماتی نداریم.
ببخشید من الان ۱۶ سال و خورده دارم.یعنی اگر مادرم از طریق پرستاری اقدام کنه من باید برای پیوستن بهش مدرک C1 داشته باشم؟یعنی اگر درخواست ویزای همراه بده پدرم A1 و من c1؟
سلام وقتتون بخیر. بله شما چون باید ادامه تحصیل در مدارس آلمان بدید باید مدرک c1 داشته باشید .
سلام من همسرم آلمان هستن. و وکیل گرفتن برای اینکه وقت بگیرین سفارت آلمان در ایران. 9 ماه پیش. ولی هنوز هیچ خبری نشده. خودم میتونم برم تهران و وقت بگیرم?
برای دریافت وقت سفارت باید شرایطتون کامل ارزیابی بشه و با حضور در سفارت تایم رسیدگی به شما داده نمیشه و از روش های دیگه میتونین سریع تر وقت سفارت را دریافت کنید