دولت استرالیا در سال 2022 تصمیمگرفت حدود ۶۰/۰۰۰ درخواست ویزای کاری را که هنوز نهایی نشده بودند، در اولویت خود قرار دهد. این آمار حجم بالای درخواست ویزای کاری را به این کشور نشان میدهد. اما چرا؟ کشور استرالیا به دلیل اقتصاد پایدار و کیفیت زندگی مقصد بسیاری از افراد مهاجر است؛ علاوه بر این برنامههای مختلف دریافت ویزای کاری در این کشور باعث شده، درصد تایید ویزای کاری با شرایط مختلف افراد منطبق و بالا باشد. در این مقاله روشهای کاربردی کاریابی در استرالیا را معرفی میکنیم.
سایتهای کاریابی استرالیا، یکی از بهترین روشهای پیدا کردن کار در این کشور محسوب میشوند. این وبسایتها به شما امکان میدهند تا فرصتهای شغلی را بر اساس مهارت، تجربه، شهر و صنعت موردنظر خود جستجو کنید. بسیاری از کارفرمایان استرالیایی، فرصتهای شغلی را مستقیما در این پلتفرمها منتشر میکنند، بنابراین بررسی روزانه این سایتها شانس یافتن شغل مناسب را افزایش میدهد؛ همچنین، برخی از این سایتها ابزارهایی مانند ساخت رزومه، ارسال درخواست آنلاین و دریافت اعلانهای شغلی بر اساس علاقهمندیهای شما را نیز عرضه میکنند.
باید توجه داشته باشید که مهاجرت کاری به استرالیا متقاضیان فراوانی دارد؛ بنابراین بهتر است فرصتهای شغلی را ار سایتهای معتبر مانند JobSearch.gov.au یا Indeed Australia بررسی کنید تا درصد موفقیت شما در پیدا کردن یک کار مطابق با مهارتتان بیشتر شود.
بهترین سایتهای کاریابی در استرالیا
در این قسمت سایتها و موتورهای جستجوگری را معرفی میکنیم که برای پیدا کردن کار در استرالیا معتبر و مفید هستند. به این نکته توجه کنید که با داشتن دعوتنامه از سوی یک کارفرما در قالب جاب آفر استرالیا، دیگر نیاز به جستجو در سایتهای کاریابی نیست و پروسه مهاجرت کاری با سهولت انجام میشود.
سایت کاریابی کشور استرالیا
توضیحات
Seek
یکی از بزرگترین سایتهای کاریابی در استرالیا با هزاران فرصت شغلی
Indeed Australia
یک موتور جستجوی شغلی پرکاربرد با فرصتهای شغلی متنوع
LinkedIn Jobs
مخصوص افراد حرفهای که به دنبال فرصتهای شغلی و شبکهسازی هستند.
Gumtree Jobs
مناسب برای مشاغل پارهوقت و غیررسمی.
Jora
سایتی مشابه Indeed که فرصتهای شغلی از منابع مختلف را جمعآوری میکند.
Adzuna
موتور جستجوی مشاغل با اطلاعات آماری درباره حقوق و فرصتهای شغلی.
CareerOne
یکی دیگر از سایتهای معتبر برای کاریابی در استرالیا.
APS Jobs
مناسب برای کسانی که به دنبال شغل در بخش دولتی استرالیا هستند.
Australian JobSearch
یک وبسایت رسمی دولت استرالیا برای کاریابی.
اگر در یک رشته خاص مهارت دارید، ویزای اسکیل ورکر استرالیا بهترین گزینه برای شما محسوب میشود. ویزای اسکیل ورکر بهطورمستقیم به افراد ماهری که تخصص مورد نیاز در بازار کار استرالیا را دارند، اجازه کار میدهد.
2. مراجعه به آژانسهای مهاجرتی؛ واسطه بین کارجویان و کارفرمایان
موسسه کاریابی در استرالیا واسطهای بین کارجویان و کارفرمایان است که به متقاضیان کمک میکند تا شغل مناسبی مطابق با مهارت و تجربهشان پیدا کنند. برخی از آژانسهای کاریابی در استرالیا بهصورت تخصصی در زمینههای خاصی مانند فناوری اطلاعات، بهداشت و درمان، مهندسی یا مشاغل فنی فعالیت میکنند.
در صورت پیدا کردن شغل، از طریق ویزاهای مختلف مانند ویزای 189 استرالیا، بدون نیاز به اسپانسر ایالتی و در هر نقطه از استرالیا میتوانید کار و زندگی کنید. موسسههای مهاجرتی با توجه به شرایط شما ویزای کاری مناسب را پیشنهاد میکنند.
3. کارآموزی و کار داوطلبانه؛ راهی برای تجربهکار
برای ورود به بازار کار استرالیا داشتن سابقه کاری، کمک شایانی میکند. در این روش کارجویان مخصوصا افرادی که تجربه کاری ندارند، از طریق کارآموزی و کار داوطلبانه میتوانند مهارتهای خود را تقویت کرده و تجربه کاری کسب کنند؛ همچنین این موضوع فرصتی برای شبکهسازی با کارفرمایان و همکاران در صنعت خود نیز محسوب میشود.
بسیاری از کارفرمایان استرالیایی تجربه کاری محلی را مهم میدانند و کارآموزی میتواند شانس استخدام را افزایش دهد. برخی از سازمانهای معروف که فرصتهای داوطلبانه عرضه میکنند، GoVolunteer، Seek Volunteer و Volunteering Australia هستند. به این نکته توجه کنید که اگر قصد دارید ویزای 190 استرالیا را دریافت کنید، باید بدانید که متقاضیان این ویزا توسط یک ایالت حمایت شده و مدت مشخصی میتوانند در این ایالت کار کنند.
4. درخواست اسپانسرشیپ شغلی؛ دعوت به همکاری از کارفرمای استرالیایی
دریافت اسپانسرشیپ شغلی از یک کارفرمای استرالیایی یکی از روشهای محبوب برای مهاجرت کاری به این کشور است. این روش معمولا برای ویزاهای اسپانسر کارفرما مانند ویزای ۴۸۲ و ویزای ۱۸۶ استفاده میشود. در این حالت، یک کارفرما باید برای یک موقعیت شغلی خاص که مهارت موردنیاز در استرالیا را دارد، شما را به عنوان نیروی کار معرفی و اسپانسر کند.
داشتن مهارت در مشاغل موردنیاز و جستجوی فرصتهای شغلی در سایتهایی مانند Workforce Australia, Seek و Indeed میتواند به یافتن اسپانسر مناسب کمک کند؛ همچنین نوع دیگری از ویزای کاری در این کشور وجود دارد که به ویزای 491 استرالیا معرف است؛ این گواهی یک ویزای موقت (۵ ساله) مخصوص مناطق کمجمعیت است که به متقاضیان اجازه میدهد با حمایت یک ایالت یا بستگان واجد شرایط در این مناطق کار کنند و بعد از سه سال امکان درخواست اقامت دائم را داشته باشند.
فرصتهای بینظیر برای نیروی کار ماهر در استرالیا
استرالیا با داشتن بازار کار پررونق و تقاضای بالا برای نیروی کار ماهر، فرصتهای زیادی برای مهاجران فراهم کرده است. با استفاده از ویزاهای اسکیل ورکر مانند ویزای ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱، افراد با تخصص و تجربه در مشاغل موردنیاز میتوانند به راحتی وارد این کشور شوند و علاوه بر داشتن شغل، از مزایای زندگی در یکی از بهترین کشورهای دنیا بهرهمند شوند. این سیستم به افرادی که مهارتهای خود را به اثبات رساندهاند، فرصتی برای ساخت آیندهای روشن و موفق در استرالیا میدهد.
کشور آلمان برای ورود مهاجران جویای کار سیاستهای متعددی فراهم کرده تا علاقهمندان به زندگی و کار در این کشور به رویای خود برسند. یکی از این سیاستهای مورد توجه، آوسبیلدونگها هستند. آوسبیلدونگ یک دوره آموزشی جامع مهارتی است که افراد پس از گذراندن آن وارد بازار کار میشوند. یکی از مهارتهایی که در این دورهها آموزش داده میشود، دوره آوسبیلدونگ آرایشگری است. آوسبیلدونگ آرایشگری در آلمان برای افرادی که علاقهمند به حرفه زیبایی و آرایشگری هستند، موقعیت مناسبی برای یادگیری و کسب درآمد از این حرفه هنری محسوب میشود. در این مقاله شرایط و مدارک مورد نیاز برای شرکت در این دوره را بررسی میکنیم.
نظــرات کـاربران