حقوق پرستاران در آلمان به عواملی مانند سابقه کار، موقعیت شغلی، منطقه جغرافیایی و توافقات قراردادی، بستگی دارد. بهطورکلی درآمد پرستاران در آلمان، توسط اتحادیهها یا سازمانهای مربوط به کارگران بهروزرسانی میشود. در ادامه به بررسی شرایط استخدام و میزان حقوق و درآمد پرستاران در آلمان خواهیم پرداخت. چند دقیقه به مطالعه این مطلب اختصاص دهید تا بدانیم حقوق پرستارها در آلمان چقدر است.
بررسی شرایط استخدام پرستار در آلمان
برای مهاجرت به آلمان بهعنوان پرستار باید شرایز و الزاماتی از جمله تسلز به زبان آلمانی را داشته باشید. در ادامه به بررسی کامل شرایط مهاجرت پرستار به آلمان میپردازیم.
داشتن سن بین ۲۵ تا ۴۹ سال
سابقه کار ۲سال در ۵سال اخیر
عضویت در نظام حرفهای یا سایر سازمانهای حرفهای مربوطه
حداقل مدرک کارشناسی برای گروه پیراپزشکی (ارائه اصل مدرک بعلاوه ریز نمرات الزامی است.)
افراد با رزومه کاری و رزومه تحصیلی بهتر و با مدرک زبان آلمانی B1، اولویت بیشتری برای استخدام در آلمان دارند. اگر این شرایط را ندارید، با استفاده از شرایط آوسبیلدونگ پرستاری، میتوانید علم و سابقه کار را در کشور آلمان به دست آورید. همچنین در دوره تحصیل حقوق نیز دریافت میکنید.
حقوق پرستاران در آلمان چقدر است؟
حقوق پرستاران در آلمان به چند عامل از جمله ساعات کاری پرستاران بستگی دارد. پرستاران در آلمان، ۵روز نوبت کاری دارند؛ هر روز شامل سه شیفت جداگانه است. شیفت صبحگاهی از ساعت ۶ تا ۱۴:۳۰، عصرگاهی از ساعت ۱۴ تا ۲۲،و شبانگاهی از ۲۱:۳۰ تا ۶:۳۰. حقوق پرستار در آلمان باتوجهبه شیفت کاری بیشتر و کار در روزهای تعطیل افزایش خواهد یافت. همین موارد باعث شده تا آمار مهاجرت پرستاران به این آلمان بهعنوان بهترین کشور برای پرستاران افزایش یابد.
درآمد پرستار در آلمان مانند سایر مشاغل متغیر است. کمترین دستمزد پرستار در آلمان و سال ۲۰۲۴ حدود ۱,۳۴۰ یورو و بالاترین دستمزد در حدود ۴,۶۲۰ یورو است. تحصیلات آکادمیک پرستار (کارشناسی یا کارشناسی ارشد)، میزان سابقه کاری و تجربه حرفه ای، اضافه کاری، کار در روزهای تعطیل، کار در شیفت های شبانه، موقعیت محلی بیمارستان از سایر عوامل تاثیرگذار بر حقوق پرستارها به شمار میرود.
پرداخت مالیات در آلمان؛ مالیات برای پرستاران چقدر است؟
همزمان با صدور اجازه کار و پرداخت حقوق پرستاران در آلمان، پرستاران باید مالیات کار خود را به شکل ماهیانه پرداخت کنند. بااینحال شخص پرستار، همسر و فرزند او از مزایای شهروندی آلمان برخوردار خواهند شد و تحت پوشش خدمات بیمه قرار میگیرند؛ با مهاجرت پرستاران به آلمان فرزندان شخص پرستار نیز به صورت رایگان امکان تحصیل در آلمان را خواهند داشت.
با ۵سال پرداخت مالیات و با گذراندن آزمون قانون اساسی، فرهنگ و زبان آلمانی، پرستار موفق به کسب پاسپورت آلمانی برای خود و خانواده اش خواهد شد.
شرایط کاری و حقوق پرستاران در آلمان برای پرستاران خارجی
از آنجا که پرستاران متقاضی و غیر آلمانی باید گزارشهای بهداشتی خود در مورد بیماران را شخصاً ثبت کنند و صحبتهای پرسنل و بیماران فقط به زبان آلمانی است، پرستاران نیاز به تسلط بالا به زبان آلمانی دارند. پرستار خارجی در سال اول، شغل تمام وقت با مسئولیت کامل نخواهد داشت؛ بلکه بهعنوان نیروی نیمه وقت و دستیار مشغول خواهد شد. این پرستاران فقط میتوانند در حدود ۳۶ساعت در هفته شاغل باشند، این اشتغال میتواند در بیمارستان یا خانههای بازنشستگی باشد. علاوهبر ضرورت مدرک آلمانی برای ضرورت تعامل، اوسبیلدونگ پرستاری نیز به زبان آلمانی نیاز دارد.
سابقه کار تخصص و نوع محل اشتغال بر درآمد پرستاران در آلمان تاثیرگذار است
پس از سال نخست کاری، تسلط بر کار، افزایش تجربه و سابقه کاری و اجازه یافتن برای کار در شیفتهای کاری بیشتر و کار در روزهای تعطیل، حقوق پرستاران در آلمان افزایش چشمگیری خواهد یافت. یکی از معیارهای تعیین میزان حقوق پرستاری در آلمان، میزان سابقه کاری آنها در این رشته است که به شیوههای مختلفی محاسبه میشود. این سابقه کاری معمولا پس از گذراندن دورههای آموزشی و شروع خدمت در آلمان تعیین شده و بر حقوق پرستاران مهاجر در کشور آلمان موثر واقع میشود.
تجربه و سابقه شما در رشته پرستاری در کشور خودتان هم میتواند در روند اخذ ویزای کاری آلمان یا دریافت پیشنهاد کاری در کشور آلمان اثرگذار باشد. آمارها نشان میدهند که میزان حقالزحمه دریافتی یک پرستار با سابقه کار بهطور متوسط در بازه ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ یورو در ماه خواهد بود.
روشهای کسب درآمد بیشتر پرستار در آلمان چیست؟
میزان حقوق پرستاران در آلمان، در صورت کار در بخش تخصصی مرکز درمانی، میتواند تا ۶۰۰۰ یورو در ماه در سال ۲۰۲۴ نیز افزایش پیدا کند. توجه داشته باشید که این آمار و ارقام ذکر شده غالبا برای زمانی هستند که شما چند سال در کشور آلمان خدمت کرده و اقامت دائم این کشور را گرفته باشید.
نوع کارفرما یکی از تفاوتهای بخش دولتی و خصوصی است و مذاکره با کارفرمای خصوصی برای تعیین میزان حقوق بر اساس مهارت و سابقه کار نسبت به بخش دولتی راحتتر است. این نکته را در نظر داشته باشید که شاغلان بخش دولتی علاوه بر کسورات رایج باید میزان ۸ الی ۹ درصد از حقوق را بهعنوان مالیات کلیسایی پرداخت کنند، البته اشتغال در مراکز درمانی دولتی یا خصوصی به عنوان یک پرستار در دریافت خدمات اجتماعی تفاوتی ایجاد نمیکند. این نکته برای مقایسه آلمان و انگلیس در نظر گرفته میشود. ساعت کاری، میزان مالیات بر درآمد و تسهیلات کاری همگی بر درآمد نهایی پرستار تاثیرگذار است.
ویزای کار پرستاری آلمان
در حال حاضر پرستاری یکی از مشاغلی به شمار می رود که در کشور آلمان بازار خوبی دارد؛ چرا که در چند سال اخیر کشور آلمان دچار کمبود نیروی پرستار شده و از همین رو، ویزای کار پرستاری آلمان متقاضیان زیادی پیدا کرده است.
مهاجرت کاری پرستار به آلمان؛ فرصتی برای ورود به بازار کار بینالمللی
رشته پرستاری همواره در دسته رشتههای پرمتقاضی و پر درآمد در کشور آلمان به حساب میآید و این امر فرصت خوبی را برای مهاجرین است به کشور آلمان مهاجرت کنند. حقوق پرستاران در آلمان به عوامل مختلفی از جمله سابقه کاری در این رشته وابسته است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با درآمد پرستار در آلمان و آشنایی با خدمات مهاجرتی دیگر با مشاوران با تجربه و حرفهای هرمس اپلای در ارتباط باشید تا اطلاعات دقیقی از میزان درآمد و حقوق پرستاران در آلمان اطلاع داشته باشید.
کشور آلمان به دلیل کاهش رشد جمعیت و همچنین کمبود نیروی جوان برای بسیاری از شغلهای مورد نیاز این کشور از مهاجران مشتاق به کار استفاده میکند. داشتن مهارتهایی مانند سطح زبان متوسط، مدرک تحصیلی و دعوتنامه از سمت کارفرما برای دریافت ویزای کاری جزو مدارک مهم و ضروری محسوب میشوند. دولت آلمان برای افرادی که مدرک زبان ندارند هم شرایط مهاجرتی متعددی فراهم کرده تا همه اقشار جامعه بتوانند برای دریافت ویزای کاری اقدام کنند. در این مقاله شرایط دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان را بررسی میکنیم.
برای دریافت ویزای آلمان با دعوت نامه، تنها داشتن این نامه کافی نیست. سفارت آلمان شرایط شغلی، مالی و انواع مدارک لازم برای ویزای آلمان با دعوتنامه را بهدقت بررسی میکند تا از بازگشت شما به کشور، پس از پایان مدت ویزا اطمینان حاصل کند. دعوتنامه میتواند از سوی خانواده، دوستان، شرکتها یا برگزارکنندگان نمایشگاهها صادر شود و باید شامل مشخصات دقیق، مدت اقامت، تعهدات مالی و هدف سفر شما باشد. شما باید مدارک هویتی، مالی، شغلی و بیمه مسافرتی معتبر داشته باشید و تمکن مالی و گردش حساب مناسب را ارائه دهید. در این مقاله، شرایط و مدارک لازم و دلایل ریجکتشدن این نوع ویزا را بررسی میکنیم.
1آیا پرداخت حق بیمه در آلمان صرفاً از حقوق پرستار کسر میشود؟
به طور کلی، درصد حق بیمه اجتماعی در کشور آلمان حدود 18.6 درصد است که این مقدار بر اساس درآمد ناخالص ماهانه محاسبه شده و بین کارجو و کارفرما تقسیم میشود.
2آیا سابقه کار پرستاری در ایران برای اشتغال در آلمان مؤثر است؟
بله؛ میزان سابقه کار مفید شما در رشته پرستاری در ایران میتواند به دریافت ویزا و پیدا کردن فرصت شغلی مناسب جهت مهاجرت به کشور آلمان اثرگذار باشد.
3آیا امکان دریافت پاداش یا اضافه حقوق برای پرستاران در آلمان وجود دارد؟
بله؛ این موضوع بستگی به کارفرمای شما دارد و ممکن است بر اساس نوع کارفرما یا محل اشتغالتان از مزایایی مانند هزینه مسکن یا مرخصی پاداشی بهرهمند شوید.
سلام روزتون بخیر
من لیسانس پرستاری هستم و 31 سال دارم.
با 8 سال سابقه کاری در بخش های ویزه
زبان انگلیسی و فرانسه بلدم.
به نظرتون با این رزومه کاری
میتونم ویزای المان رو بگیرم.؟؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
درسته که میگن المان پرستار با مدرک دیپلم میگیره؟و همینطور 3 سال اموزش همراه کار و حقوق هست و اقامت میدن؟صحت داره یا خیر ممنونم از پاسخگوییتون
سلام وقت شما هم بخیر
بله درسته ولی شما باید دیپلم پرستاری داشته باشید که دیپلم پرستاری توی بعضی از کشورهای اروپایی تدریس میشه و توی ایران فکر نکنم دیپلم پرستاری تدریس بشه. معمولا معادل سازی میشه با مدرک لیسانس پرستاری.
پیروز باشید
سلام و خسته نباشید
خواستم راجبه طرح جذب مهاجر با مدرک دیپلم برای آموزش پرستاری در المان بپرسم
بنده 20 سالمه و دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه نفت هستم با معدل دیپلم19 دبیرستان تیزهوشان و میخوام از دانشگاه انصراف بدم و برای پرستاری اقدام کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام وقت بخیر
شما باید دیپلم پرستاری داشته باشید که دیپلم پرستاری توی بعضی از کشورهای اروپایی تدریس میشه و توی ایران فکر نکنم دیپلم پرستاری تدریس بشه. توصیه ما به شما این هست که دانشگاه تون رو ادامه بدید و برای مقطع ارشد رشته خودتون ادامه بدید. تا اون موقع هم میتونید مدرک زبان تون رو هم بگیرید.
پیروز باشید
سلام خدمت شما
بله درست می فرمایید اما در عمل پیدا کردن پیشنهاد شغلی و گرفتن پذیرش از کارفرمای آلمانی برای سن های بالای 40 سال بسیار دشوار هست اما اگر رزومه خیلی خوبی دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
پیروز باشید
سلام من 25 سالمه و 7 ماه از سربازیم باقی مونده، مدرکمو از دانشگاه شهید بهشتی گرفتم و تو دوره دانشجویی هم کار میکردم، میخوام بدونم کمترین زمان مورد نیاز واسه من برای اخذ ویزا چقدره و هزینه ای که باید بپردازم چند یوروست
امین بهرامی20 مهر 1398
با سلام
حداقل زمان اخذ ویزا یک سال هست. برای هزینه ها باید با مشاوران شرکت تماس بگیرید.
حمید10 شهریور 1398
با سلام
هزینه وکالت جهت کار پرستاری در آلمان چقدر هست؟
با 46 سال سن و سابقه 23 سال میشه کار پرستاری بیهوشی رو انجام داد؟بنده مدرکم کاردان بیهوشی و کارشناسی پرستاری هست
با سلام مجدد
میتونم بپرسم حداکثر سنی که میتونید اقدام کنید چند سال هست؟
sH@riShamIm6 دی 1399
سلام . برای پرستاران حداکثر تا 45 سال
امیرحسین6 آبان 1398
سلام خسته نباشین یه سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم اگه به عنوان پرستار وارد کشور شده و مشغول به کار بشیم اجازه و مجوز تحصیل در مقطع پزشکی را هم داریم یا خیر
با سلام
اگر بخواهیم و شرایطش رو داشته باشیم،صفر تا صدش چقد هزینه خواهد داشت؟
با سلام
بستگی به شرایط شما دارد. لطفا برای آگاهی دقیق تماس بگیرید.
سلام روزتون بخیر
من لیسانس پرستاری هستم و 31 سال دارم.
با 8 سال سابقه کاری در بخش های ویزه
زبان انگلیسی و فرانسه بلدم.
به نظرتون با این رزومه کاری
میتونم ویزای المان رو بگیرم.؟؟
با سلام
امکان اقدام دارید اما به شرط یادگیری زبان آلمانی.
سلام من 20 سالمه رشته کاردرمانی میخواستم ببینم با این رشته میشه امد المان؟
یا برای تحصیل پرستاری که جدیدا قانونش امد میشه اقدام کنم؟
با سلام
برای رشته کاردرمانی اقدام نمی کنیم اما برای پرستاری می توانید اقدام کنید. تماس بگیرید.
سلام ..من پرستار هستم ۳۱ ساله..وچهار سال سابقه کار دارم..برای مهاجرت راهنمایی میکنیین
با سلام
لطف کنید تماس بگیرید یا اینکه فرم مشاوره مهاجرت را تکمیل نمایید تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند.
سلام من با مدرک فوق دیپلم یا کاردانی بیهوشی اونجا واسم کار هس من شش سال هم سابقه کاردارم
با سلام
حداقل مدرک مورد نیاز لیسانس است.
سلام
پرستار اجازه تحصیل دارن؟یعنی هم کار کنن هم یه رشته تو دانشگاه بخونن؟
سلام
نخیر امکان تحصیل ندارید مگر اینکه بلوکارت بگیرید.
سلام دوست عزیز وقت بخیر
درسته که میگن المان پرستار با مدرک دیپلم میگیره؟و همینطور 3 سال اموزش همراه کار و حقوق هست و اقامت میدن؟صحت داره یا خیر ممنونم از پاسخگوییتون
سلام وقت شما هم بخیر
بله درسته ولی شما باید دیپلم پرستاری داشته باشید که دیپلم پرستاری توی بعضی از کشورهای اروپایی تدریس میشه و توی ایران فکر نکنم دیپلم پرستاری تدریس بشه. معمولا معادل سازی میشه با مدرک لیسانس پرستاری.
پیروز باشید
سلام و خسته نباشید
خواستم راجبه طرح جذب مهاجر با مدرک دیپلم برای آموزش پرستاری در المان بپرسم
بنده 20 سالمه و دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه نفت هستم با معدل دیپلم19 دبیرستان تیزهوشان و میخوام از دانشگاه انصراف بدم و برای پرستاری اقدام کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام وقت بخیر
شما باید دیپلم پرستاری داشته باشید که دیپلم پرستاری توی بعضی از کشورهای اروپایی تدریس میشه و توی ایران فکر نکنم دیپلم پرستاری تدریس بشه. توصیه ما به شما این هست که دانشگاه تون رو ادامه بدید و برای مقطع ارشد رشته خودتون ادامه بدید. تا اون موقع هم میتونید مدرک زبان تون رو هم بگیرید.
پیروز باشید
با سلام مجدد
میتونم بپرسم حداکثر سنی که میتونید اقدام کنید چند سال هست؟
چون توسایت گذاشتید 25 تا 49 سال؟!
سلام خدمت شما
بله درست می فرمایید اما در عمل پیدا کردن پیشنهاد شغلی و گرفتن پذیرش از کارفرمای آلمانی برای سن های بالای 40 سال بسیار دشوار هست اما اگر رزومه خیلی خوبی دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
پیروز باشید
سلام من 25 سالمه و 7 ماه از سربازیم باقی مونده، مدرکمو از دانشگاه شهید بهشتی گرفتم و تو دوره دانشجویی هم کار میکردم، میخوام بدونم کمترین زمان مورد نیاز واسه من برای اخذ ویزا چقدره و هزینه ای که باید بپردازم چند یوروست
با سلام
حداقل زمان اخذ ویزا یک سال هست. برای هزینه ها باید با مشاوران شرکت تماس بگیرید.
با سلام
هزینه وکالت جهت کار پرستاری در آلمان چقدر هست؟
با 46 سال سن و سابقه 23 سال میشه کار پرستاری بیهوشی رو انجام داد؟بنده مدرکم کاردان بیهوشی و کارشناسی پرستاری هست
با سلام و احترام
متاسفانه برای شما نمی توانیم اقدامی انجام دهیم. سن شما از حد مورد نیاز کشور آلمان بالاتر رفته است.
با سلام مجدد
میتونم بپرسم حداکثر سنی که میتونید اقدام کنید چند سال هست؟
سلام . برای پرستاران حداکثر تا 45 سال
سلام خسته نباشین یه سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم اگه به عنوان پرستار وارد کشور شده و مشغول به کار بشیم اجازه و مجوز تحصیل در مقطع پزشکی را هم داریم یا خیر
با سلام
بعد از دریافت بلوکارت می توانید به تحصیل هم مشغول شوید.